sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Namonaki inu no uta

Ajattelin nyt tehdä tällaisen pienen seittelyn NINU:sta koska siitä ei niin paljon juttua olekaan.

Namonaki inu no uta, suomeksi Nimettömän koiran laulu, on Yoshihiro Takahashin suomelle omistama GNG:hen liittyvä lisätarina. Tieto tästä tarinasta rantautui Suomeen kesäkuussa 2011
Tracon IV:n jälkeen, jolloin Yoshihiro oltiin kutsuttu vierailemaan Suomeen. NINU on siis tehty kiitokseski Suomalaisille, ja se saa ainakin minut hyppimään tasajalkaa ja hihkumaan =)

Namonaki inu no uta julkaistiin ensimmäistä kertaa Business Jumpissa, eikä uutta julkaisua ole vielä tullut. Tarina on melko lyhyt, se koostuu kahdesta luvusta ja ne julkaistiin Business Jumpissa, numeroissa 5-6/2011. Itse omistan toisen näistä numeroista, oletan sen olevan 5/2011.

Ensimmäinen luku on 22 sivua pitkä + värillinen avauskuva.
Ensimmäinen sarjisaukeama on myös väreissä.
NINU kertoo Ref- nimisestä koirasta, joka taistelee Ouun soturina suuressa taistelussa Akakabutoa vastaan.                                                                                                                                                     

John on johtamassa joukkojaan hyökkäykseen vuorilinnakkeelle. Ref on tämän riveissä ja taistelee karhuja vastaan.
Akakabuton kaartilaisten yllättäessä Ouun joukkojen monet koirat saavat surmansa ja yksi karhuista oli iskemässä Johnia kuolettavasti. Kuitenkin Ref tulee näiden kahden väliin ja saa Johnille suunnatun kuolettavan iskun. Karhu heittää Refin kauemmas ja John menee katsomaan kuka suojeli tätä hengellään. John muistaa nähneensä koiran jossain. 
           
Kuvittelenko vain vai näyttääkö John ensimmäistä kertaa surulliselta?
 
Ref kertoo Johnille että nämä tapasivat kerran Afrikassa. Hidetoshi ja John olivat savannilla ja nähneet yksinäisen koiran, jolla oli pieni laukku kaulassaan. Myöhemmin Hidetoshia tuli tapaamaan Japanin television edustajia, jotka etsivät kyseistä koiraa, Refiä. Ref kuului filmikuvaajalle, ja sen kaulassa olevassa laukussa oli filmirullia. Samana aamuna leijona oli hyökkäämässä Refin kimppuun, mutta John pelasti sen. Leijona oli vähällä tappaa myös Johnin, mutta Hidetoshi ehti ampua sen juuri ajoissa. Hidetoshi ottaa lähtiessään filmirullat ja koirat mukaansa.
Ref kuolee Johnin eteen, ja John lähtee raivoisasti ulvoen taistelemaan karhuja vastaan.
 
Ensimmäinen luku loppuu sivun kokoiseen kuvaan joka näkyy tuossa ylhäällä.
Myös ANIME-lehdessä, osassa 6/2011 on pieni mainos Namonaki inu no utasta.
Sama kuva on NINUn ensimmäisen luvun avauskuva, joka löytyy Business Jumpin ihan ensimmäiselta sivulta. Yoshihiron nimen yläpuolella lukee myös ihan pienellä "kiitos suomi!" <3
 

1 kommentti:

  1. Urumista löysin =) Kannattaa pitää silmät auki jos Urumiin tulisi uusi satsi Business Jumppeja ^^

    VastaaPoista