tiistai 5. heinäkuuta 2016

Innostuksen herättelyä

Mistä tässä nyt aloittaisi.

Olen jälleen kerran päätynyt tähän tilanteeseen, ettei tekstejä ole tullut pitkään aikaan, edellinen taisi tulla kirjoitettua...helmikuussa? o.o Tällä kertaa juttu pääsi kuitenkin floppaamaan pahemman kerran, koska koko fanitus on omalta kohdaltani jollain konstilla jäänyt pahasti taka-alalle. Ei siis ainoastaan Gingan, vaan monen muunkin mangan, sarjan jne. En tiedä oliko syynä koulun aiheuttama uupumus ja vapaa-ajan puute vai mikä, se vain tapahtui. Samasta syystä aktiivisuuteni yleisesti netissä oli ollut aikamoista hiljaiseloa ja piirtäminen oli jäänyt hyvin vähäiseksi.

Nyt lomalla kun sattuu olemaan aikaa niin olen saanut aikaan asioita pitkästä aikaa! c:
Olen alkanut piirtämään enemmän ja olen saanut itseni kiinnostumaan taas Gingasta.
Kaksoissolan sivuilla on tultu roikuttua ja Gin on päässyt puhelimeni taustakuvaksi, Tämä on jo edistystä. Häpeäkseni myönnän, että en ole ostanut uusimpia mangoja, Vielä.
Weed ja Akame eivät ole ainoita sarjoja joiden kerääminen unohtui, vaan niitä on useampikin. En ole edes varma miten monta mangaa hyllystäni puuttuu! :') Olen suunnitellut tilaavani vinon pinon mangaa Adlibriksesta ja kirin kiinni uusimmat julkaisut. Olisin halunnut mennä myöskin Gingaconiin, mutta jouduin jättämään sen väliin koska se meni ikävästi päällekkäin jo alkuvuodesta suunnitellun ulkomaanmatkan vuoksi, Menen kyseiseen coniin varmasti ensi vuonna jos se vain järjestetään.

Mitä tähän blogiin sitten tulee? Minulta löytyy taas intoa kirjoitella tekstejä ja mielessäni on jo joitain juttuja joita odotan pääseväni kirjoittamaan. Toivepostauksia saa toki aina heitellä! vink vink ;)
Pari kertaa on käynyt mielessä, että onko tämän blogin ylläpitoa järkeä jatkaa. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että pidän näiden juttujen kirjoittamisesta ja tavallaan tuen Suomen Gingafandomia ja tuon oman korteni kekoon tämän blogin kautta. Aion siis jatkaa Ouun uumenissa- blogin ylläpitoa. Tämä on ihan mukavaa puuhaa.

Kokoelman sekaan on eksynyt kummaa tavaraa. 
Pitäisi kaiketi siivota. ouo'

5 kommenttia:

  1. Fanitusta ei kannata pakottaa, eikä siitä pidä tulla velvoitetta. Fanituksen tarkoitus on vain olla jotain kivaa vapaa-ajan tekemistä, jos se tuntuu pitkäpiimäiseltä työltä jokin on mennyt vikaan. Kiva jos innostus on alkanut hiipiä takaisin, minä ainakin seuraan blogiasi ja luen kaiken vaikka harvoin kommentoin. Gingacon todennäköisesti järjestetään uudelleen ensi vuonna, ihan vinkkinä sen suunnitteluun voi kuka tahansa osallistua Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n foorumilla. ;)

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Täälläkin seuraillaan, vaikka blogissa ja fanituksessa olisi hiljaiseloa. Sellaista se vain välillä on.

    VastaaPoista