maanantai 5. syyskuuta 2016

Conraportti: Tracon 2016

Vouvouvou, mitä tämä on? Olen kirjoittamassa bloggausta täysin suunnittelemani aikataulun mukaisesti mikä on uutta!

Olin siis eilen Traconissa. Alkuperäisen suunnitelman mukaan olisin mennyt jo lauantaina Tamperetalon pihalle hillumaan (sain ostettua lipun vain sunnuntaille), mutta jouduin muuttamaan sitä. Viimeviikon tiistaina aloin miettimään koko conin unohtaneena että miten mones päivä se Tracon olikaan ja havahduin tietoon, että coniin olikin enää vain viisi päivää. :') En siinä ajassa enää ehtinyt hankkimaan yöpymissijaa viikonloppua varten, joten ratkaisuni oli mennä junalla sunnuntaina Tampereelle ja olla conissa vain se päivä. Junalippujenkin kanssa oli pientä sähläystä; menin lauantaina rautatieasemalle ostamaan lippuja, mutta lipunmyynti olikin tietysti kiinni viikonloppuisin ja liput piti hankkia netin kautta. Omalla tililläni ei ollut juuri tarvittavaa rahasummaa lippujen ostamiseen joten veljeni pelasti päivän ja osti junaliput.
Kaikki ei mennyt tällä kertaa suunnitelmien mukaan mutta pääsin silti matkaan!

<- Piirsin altterilleni kostyymin mikä oli päälläni conissa.

 Saavuin Tampereelle noin yhdentoista aikoihin juui silloin kuin kaverini olivat katsomassa cosplaydeittiä, niin menin siinä välissä tekemään ostokset. Roikuin siis conissa hyvien ystävieni Improkärpäsen ja Ciciden sekä näiden kavereiden kanssa.
Ei muuta kuin ostoksia esittelemään!
Aluksi haluan esitellä mitä löysin Gingaan liittyen, blogin teema kun sattuu olemaan. Taidekujalta löysin Kippurablen printin ja SaQen kirjanmerkin. Olen tosi iloinen siitä että Gingasta löytyi fanitaidetta. Kävin tietysti myös Hopeanuoli-fanit ry:n pöydällä pyörähtämässä ja ostin uusimman Tähdenlennon josta sain hyvää luettavaa. Kolmas mesta mihin menin oli myyntipöytäsali josta lähti mukaan Weed-pehmo. Olen älyttömän tyytyväinen siitä, että sain vihdoin oman Weedon hyppysiini. Pehmo on laadukas ja oma yksilöni näyttää ainakin omaan silmääni todella hyvältä. Nyt kun näitä uusia pehmoja on vielä helppo saada niin voisin ostaa useammankin sitten kun siihen on taas mahdollisuus. Pidän kaikista muista pehmoista suurin piirtein yhtä paljon, niin hahmon valinnasta saattaa tosin tulla pieni ongelma. Yksi todennäköisistä hahmotoiveistani on ainakin Yukimura. Pehmo näyttää hyvältä ja sitten olisi molemmat veljekset. Taisi olla ensimmäinen kerta, kun tein enemmän ostoksia taidekujalta kuin myyntipöytäsalista.
Kävin muun muassa Shinonin, Sysiraudan, SaQen ja Paperiapinan pöydillä ostamassa printtejä ja muuta taidetta. Oli kiva saada uusin Wurr aiempien viereen omaan hyllyyn ja oli myös mukava löytää tarroja Gravity Fallsin hahmoista. (Olen päätynyt tämänkin sarjan faniksi, heh heh)

Nappasin mukaan käyntikortteja sieltä sun täältä ja niitä kertyi pieni läjä. Minulle on kehittynyt outo pakkomielle ottaa noita mukaan kaikkialta. :'DOstin Urumin pöydältä myös pullon Ramunea ja vielä itselleni täysin uutta makua. Löysin pöydän, joka myi paljon Pokémon-figuureja ja -kortteja, mutta en ehtinyt katsoa niitä kaikkia läpi. Halusin kuitenkin ostaa pöydältä jotain mutta en tiennyt mitä, joten päädyin ostamaan yllätyspussin! Sen sisältä paljastui kymmenen korttia, Ariados-figuuri ja kaksi chipsiä (siksikö näitä kutsutaan? ^.^''). Olen oikein tyytyväinen pussin sisältöön. Ostin myös cabochon-riipuksen jossa on Star Wars-leffoista tuttu Death Star. Ja kyllä, olen nykyään tämänkin fandomin nielemä. Kiva kun näitä fandomeja löytyy itseltäni jo aika usea niin ei tule coneissa juurikaan sellaista pulaa etteikö löytäisi jotain mukaan napattavaa.

Ja viimeisenä muttei vähäisempänä löytyy tilaustyönä tehty avaimenperä fursonastani. Tämän tilasin siis Improkärpäseltä! Tilasin pari vuotta takaperin Berneriltä avaimenperän normaalissa muodossaan olevasta fursonastani, tästä hahmon muodosta ollaan yleensä käytetty terniä "feral". Tällä kertaa halusin fursonani anthromuodon avaimenperään, joten nyt minulla on avaimenperä molemmista tämän hahmon muodoista.

Jos tilaustyöt kiinnostavat niin kannattaa ehdottomasti mennä tutkailemaan Improkärpäsen hinnastoa ja tukemaan nuorta opiskelijaa :D
http://improkarpanen.deviantart.com/journal/tem-shop-plays-in-the-distance-612175641

Coni oli leppoisa. Sää oli päivän alkupuolella huono mutta parani onneksi myöhemmin niin porukkaa alkoi mennä myös pihalle. Koska menin coniin vasta lauantaina missasin lauantaina pidetyt Supernatural-miitin ja Ginga-tietovisan mikä on sääli, mutta ajattelen itse etten tarvitse valmiiksi suunniteltua ohjelmaa, jotta minulla olisi hauskaa coneissa. Coneissa on yleisesti aina mukava henki ja yhteenkuuluvuuden olo, niin niissä viihtyy kavereiden kanssa tai yksinkin tosi hyvin ilman mitään sen kummempaa actionia. Tämän vuoden Traconista jäi hyvät fiilikset, ja nyt kun tästä on kehittynyt jo perinne niin olen menossa Traconiin taas ensi vuonna. Coneihin menosta puheen ollen olen varman päälle menossa seuraavaan Gingaconiin ja mahdollisesti muihinkin coneihin, kuten Yukiconiin. Saa nähdä mihin coneihin onnistun liput hankkimaan.

2 kommenttia:

 1. Näitä raportteja on oikein kiva lukea!
  Jos jaksat, olisi kiva lukea mietteitäsi tuosta jäsenlehdestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla! Voisin mielelläni tehdä postauksen tuosta aiheesta, kiitos ehdotuksesta. :)

   Poista