sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Faniposti Takahashille ja muuta mukavaa

On taas ollut pientä taukoa, heh >.>'' Kesälomalla on niin paljon tehtävää ja sää on niin hyvä ettei vaan jaksaisi istua koneella sisätiloissa. Tämäkin postaus tulee viisi päivää myöhässä...

Yhdessä Weed-mangassa (oliko se nyt 43 tai 44) ilmoitettiin että Takahashille kirjeen lähettäminen on mahdollista, ja että kustantaja lähettäisi ryhmäkirjeen Japaniin ja fanien kirjeiden pitää olla Helsingissä viimeistään 1. heinäkuuta. Olin tyhmänä jättänyt kolme uusinta Weediä lukematta silloin kuin ne ilmestyivät ja luin ne kaikki kolme kerralla vähän liian myöhään; sain tiedon fanipostien lähettämisestä kaksi päivää ennen deadlinea...
Seuraavana päivänä aloin sitten työstämään kirjettäni järkyttävässä kiireessä jotta ehdin viedä sen ensimmäisen luokan postiin.

                           
                                                                  Siinä itse kirje.
Väsäsin toiselle puolelle paperia tällaisen kammotuksen. Jos aikaa olisi ollut enemmän olisin piirtänyt jotain paljon parempaa, hyvä jos hahmoja pystyy edes tunnistamaan tästä.

Seuraava osuus oli ehkä se stressaavin. Etsin kotoani hiki hatussa kirjekuoria mitkä olivat kuitenkin loppuneet, joten joutuisin ostamaan postimerkin lisäksi yksittäisen kuoren -> Lähdin polkemaan pyörällä läiheiseen kauppakeskukseen jossa on myös postin liike, josta ostaisin kaikki tarvittavat härpäkkeet kirjeen lähettämiseen. En ollut käynyt kyseisessä kauppakeskuksessa pitkään aikaan enkä muistanut että posti oli vaihtanut paikkaansa. Jollain ihmeen konstilla sekoitin postin ja pankin logot keskenään ja menin pankin liikkeeseen...Ehdin jonottaa pienen hetken liikkeessä kun huomasin ettei kaikki ole kohdallaan ja tajusin että posti onkin ihan eri paikassa. Liukenin siis huomaamattomasti paikalta ja vältyin nololta tilanteelta :,D Löysin postiin ja ostin ensimmäisen luokan merkin ja postikuoren. Keskuksen ulkkopuolella oli postilaatikko johon pudotin kirjeen kun olin saanut sen kuntoon. Toivottavasti ehti perille ajoissa etten tehnyt koko urakkaa aivan turhaan. c:

Sitten toisiin asioihin, nimittäin Ginga: The Last Warsiin.
Ensinnäkin, olen todella kiinnostunut siitä mitä sarjassa tulee tapahtumaan, Orion ja muut ovat aikuisia ja Ginillä on harmaakaihi. Tiedän juonen peruspiirteittäin mutta en halua vielä kuitenkaan lukea The Last Warsia koska voisin saada paljon spoilereita liittyen Weediin ja GDW:Ohon. Luen vasta Weediä ja olen perusteellinen ihminen joten en halua hypätä kesken kaiken Gingan todennäköiseen loppuhuipennukseen. Olisi kiva hankkia Gorakuja keräilyn takia nyt kun niitä vielä löytyy myynnissä, mutta en tiedä olisiko se järkevää juuri spoilereiden vuoksi.
Ylipäätään, en tiedä miten suhtautusin The Last Warsiin. Olisi tavallaan hyvä että Ginga alkaisi loppua pikku hiljaa, Takahashi on kuitenkin jo iäkäs. Itseäni pelottaa vain mitä tapahtuu fandomille sitten kun Ginga loppuu kokonaan, jatkaako se toimintaansa samaan malliin vai mureneeko se?
Ajatus siitä, että sarja joka on ollut mukana elämässäni koko elinikäni loppuisi yhtäkkiä on todella hämmentävä. Suomessa mangojen julkaisu jatkuisi kuitenkin vielä useita vuosia, ja ken tietää vaikka Orionista ja muista tehäisiin anime, mutta silti. Tiedätte varmaan mitä tarkoitan.
Saa nyt nähdä mitä tapahtuu.

Tällaista tällä kertaa, luonnostelen muutamaa uutta postausta mutta otan myös haasteita ja toivepostauksia vastaan! C:

2 kommenttia:

  1. Kiva piirros ja onpa mukavaa kuulla tällaisesta asiasta vähän yksityiskohtaisemmin ja fanin omana kokemuksenaan.

    VastaaPoista