sunnuntai 9. elokuuta 2015

Gingauni: Vaihtoehtoinen Weedin tunnari

Niin kuin otsikko sanoo, näin viimeyönä Gingaan liittyvää unta mikä on harvinaista. (Muistan nähneeni unia joilla on jotain tekemistä Gingan kanssa vain kahdesti tai kolmesti ennen tätä.)
Unessani Weedin tunnari oli erilainen;  Sävelmä ja lyriikat olivat täysin samat mutta animaatiopuoli oli eri. Käytän hyväksi hutaisemiani luonnoskuvia ja selitän millaiseksi alitajuntani oli muuttanut tunnarivideon:

Aivan alussa, missä hahmojen pitäisi vilahtaa siluetteina kuun ohi, ruutuun hyppääkin John.


John sanoo (tietenkin japaniksi) että "Riki, otan iskut vastaan puolestasi!" Tämän voi tulkita eri tavoin. Ajattelen niin että Riki edustaa Ouuta ja on sen henki/sielu, ja John haluaa suojella Ouuta. Ja Johnhan päätyi taisteluun Hougenin kanssa auttaessaan Reikan ja muut pakoon, niin kuin me hyvin tiedämme. Tausta, mikä hohti koko ajan sinisenä tässä kohtaa kirkastuu ja "valaisee" ruudun ja siihen ilmestyy Weedin logo niin kuin siinä oikeassakin versiossa.

Seuraavassa kohdassa jossa lauletaan "Arekuru arashi ni. Asuga mienaku tomo. Kokoronaki sekai ni. Fumi ni jirareyou to." joku hahmo, ehkä Mer, juoksee yksin myrskyssä.


"Kesshite kujikezu, tachiagaru no da. Na monaki kusa no inochi no gotoku." Tässä kohdassa missä oikeasti näytettäisiin yksittäisiä kuvia hahmoista punamustilla taustoilla, onkin iso, korkea ja kapea kartion tapainen kallio (Gajou?) jota kiertäville kiville on kerääntynyt hyviksiä. "Kamera" kiertää kalliota ympäri ja näyttää siinä olevia hahmoja aina kallion huipulle asti missä lienee Gin. Hyvisten kalliota vastapäätä näkyy toinen, ehkä jopa korkeampi jyrkkä kallio jolla on vuorostaan pahiksia.


Oikean videon pätkässä missä näkyisi kuva Meristä, Kenistä, Kagetorasta, Hirosta ja Hookista, universion kamera pysähtyy kallioiden väliin ja kaikki pysähtyy hetkeksi. Kun kertsi lähtee käyntiin kallioilla olevat hahmot hyppäävät ja syöksyvät toisiaan kohti ilmassa ja taistelu alkaa.


Kertsin kuluessa nähdään taistelua ja hahmoja, mukana taisi olla jopa Venäjän sotakoiria? Loppua kohden nähdään Weedin juoksevan kohti hyvisten kalliota ja sen huippua. "Ya mi wo kirisaku hoshi ni naru nosa. Ginga Densetsu Weed." Tässä ihan lopussa Weed on saavuttanut kallion huipun ja hyppää sieltä eeppisesti alas mukaan taisteluun.


Tollanen :,)
Jos ikinä alan kunnolla animoimaan niin voisin ehkä tehdä tästä jonkisortin animoidun version~

2 kommenttia:

  1. Wou! Tämä on todella mielenkiintoista! John on myös yksi suosikeistani :)

    VastaaPoista