perjantai 1. marraskuuta 2013

AMV:t

Hallelujah, on viikonloppu! Itselläni on ollut tosi rankka viikko, ja jokainen vapaapäivä tuntuu pieneltä lomalta. Tänään tuli vähän fiksailtua hyllyköitä, joissa kokoelmaani pidän. Laskelmoin tatktisesti, että jos siirrän keskimmäistä hyllyä yhden tason alemmaksi, saan kaikki Suomessa ilmestyvät GDW mangat mahtumaan sinne kahteen kolmenkymmenen mangan riviin. Laittaisin ne siis toistensa päälle. Tämä pieni projekti kuitenkin aiheutti sen, että keskimmäisen hyllyn alla olevaa hyllyäkin piti siirtää, mikä aiheutti taas lisää hommaa...
               
Anyway, päivän/yön aiheeseen eli AMV videoihin =)

Jos joku ei vielä tiennyt, AMV videot ovat siis fanien tekemiä epävirallisia videoita mistä tahansa mahdollisesta sarjasta tai elokuvasta. Kuka vain voi tehdä niitä, ja joissain coneissa on myös usein AMV kilpailuja, joissa tekijät voivat näyttää luomuksensa. Youtubesta löytyy pilvin pimein AMV videoita, ja Gingastakin ollaan kiitettävän paljon niitä tehty.

Tässä siis suosikki Ginga AMV:eni, Top 3.
(jätin Hakurojakin Ginga Epicnes- videot laskuista, vaikka ne mahtavia ovatkin)

3.
Ginga Densetsu Weed - Me against the world (c) nej swaghipsterxoxo
Oli hankala päättää tämän ja yhden toisen välillä, mutta valkkasin tämän.
Laatu on ehkä vähän huono, mutta se ei haittaa. Ihan hyvä idea tässä videossa, kappale sopi hyvin =)

2.
Open your soul - Ginga Densetsu Weed (c) xPalmTreeofDoomx
Alku on tosi hyvä, ja videossa käyttetty tyyli on vaikuttava. Ainoa miinus on se, että video jää kesken.

1.
Ginga howling (c) GoldenPhoenix100
Kun ensimmäisen kerran näin tämän, jäin toljottamaan näyttöä ja selässä kulki kylmiä väreitä. Tämä on ehdottomasti yksi parhaimpia AMV videoita,  joita olen nähnyt. Jokainen muutaman sekunnin pätkä on ajastettu täsmälleen rytmin mukaan, ja editointi on jotain uniikkia. Kun tämän katsoo ei voi kuin keskittyä kokonaisuuteen =)

Kertokaa kommenteissanne omia AMV suosikkejanne, ja toivepostauksia, jos niitä on! ^^

2 kommenttia:

  1. Teetkö weedin osast 25 juonitiivistelmän? Ei liity tähän mitenkään mutta menkööt (siin on hieno kirjanmerkki) Hienoja noi AMV:t en kyl ite osais tehä.

    VastaaPoista