lauantai 17. toukokuuta 2014

Hougen-figuuri

Olin tänää Kikuconissa (Klassillinen lukio, Turku) monen kaverini kanssa, con oli viidenteni ja ensimmäinen Kiku. Ostin Urumin pöydältä GDW figuuriboxin ja paketista paljastui Hougen, onneksi ei tullut mitään figua jonka olisin omistanut jo aikaisemmin.




Figuuri on kokonaisuudessaan onnistunut. Asento on aika tylsä, mutta se saa Hougenin näyttämään 'uljaalta'. Suora häntä antaa vähän plussapisteitä, on hyvä ettei se roiku maata kohti. 
Kuvioinnit eivät ole ihan täydellisiä, mutta se ei juurikaan haittaa minua. Ainoa asia mistä en pidä tässä figuurissa on se että korvat ovat kulmikkaat eivätkä ne näytä yhtään revityiltä. Pidän paljon silmistä, ne ovat onnistuneet oikein hyvin. Ne eivät katso täysin samaan suuntaan mutta eivät ainakaan derppaa niin pahasti kuin esim. Kenillä. Kokoero Hougenin ja muiden figuurien välillä on huomattava, ja annan plussaa myös siitä. 
Oli hirveä operaatio saada figu kiinni alustaansa, tappi Hougenin jalassa ei sopinut reikään kunnolla.

Löysin matkanvarrelta randomin lapun, jolla ei ole mitään tekemistä Gingan kanssa mutta koin sen koomiseksi joten siinä: 
Eheh joo :D

Loput ostokset Kikusta:

~Yksi pullo appelsiiniramunea, ensimmäinen koskaan juomani ramune
~Fanmade Eren magneetti
~Ohjelmakartta

Aika mitättömät ostokset tällä kertaa, vähäinen budjetti johtui lähinnä siitä että käytin lähes kaikki rahani viikko sitten Cosvisionissa. ^^'


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti