torstai 28. marraskuuta 2013

Tilannepäivitys

Jessus, edellisestä postauksesta onkin jo reilusti aikaa. En ole ehtinyt kunnolla kirjoittamaan kokeiden suuren määrän ja muiden vastaavien ei niin kivojen- juttujen takia, vaikka ideoita onkin ollut ihan riittävästi. Kuten otsikosta taisikin jo selvitä, ajattelin nyt kertoa mikä on tilanne Gingarintamalla.

Ihan yleisesti ottaen mitään mullistuksia tai muuta ei ole ilmentynyt, mutta ajattelin aloittaa pitämään joulukalenteria. Ajattelin ensin että onko minulla aikaa moiseen, tehdä uusi pieni bloggaus joka päivä, kun voin jo nyt sanoa että voi tulla muutama päivä vastaan jolloin en välttämättä ehdi tehdä mitään. Kuitenkin vannon  käsi sydämellä että yritän tehdä parhaani joulukalenterin suhteen. Olen saanut 'luukkuja' varten ihan hyviä ideoita, enkä haluaisi heittää niitä hukkaan. Jos sellaisia päiviä tulee jolloin en ehdi luukkua tehdä niin sitä seuraavana päivänä yrittäisin saada aikaan luukun jossa olisi sitten juttua kahden päivän edestä. Alustavana ideana olisi kerätä animen 'derp' screenshotteja aina jakso kerrallaan, mutta ajattelin väsäillä jotain muutakin pientä kivaa.

Sitten olisi tämä Hopeanuolen uusintapainos, jonka ensimmäinen osa ilmestyi kauppoihin hetki sitten. Voisin ihan hyvinkin alkaa niitä ostamaan koska joidenkin mangojeni (puhun nyt kirjasta, en siitä hedelmästä) kannet on kuvainnollisesti raiskattu ja haluaisin hyllystäni löytyvän nämä mangat hyväkuntoisina. Herää vain ajatus tulenko ostamaan kaikkia kahdeksaatoista osaa, ja jos ostan niin miten saan ne mahtumaan hyllyyni aiemman julkaisun kanssa? Ja jos en aio säilyttää kaikkia aiemman julkaisun osia mitä tulen tekemään niille, vai ostanko vain ne mangat jotka haluan välttämättä vaihtaa parempikuntoisiin versioihin? Yhden mangan hinta on vaivaiset 4,90e, joten ei niistä nyt mitään hirvittäviä kuluja edes syntyisi. Keräilystä puheen ollen olen lähiaikoina ostellut vain suomalaista mangaa. En nyt tarkoita että innostukseni keräilyyn on mitenkään lopahtanut, vaikka teinkin viimeisimmän tilauksen netistä muutama kuukausi sitten. (ostin silloin GNG mangan 1. julkaisun viidennen osan) Alaikäisenä en saa kerättyä rahaa muulloin kuin merkkipäivinä ja joskus vanhemmat saattavat antaa pientä bonusta, joten en pysty ostelemaan oheistuotteita yms. mitenkään säännöllisesti. Joulun jälkeen kukkaro on todennäköisesti saanut täytettä ja voisin ehkä tilata jotain ellen päätä ostaa tilaustyönä tehtyä cosplaypukua joka tulee sekin maksamaan aika reilusti.

Ajattelin aloittaa pienen fan art projektin, mutta ei ole mitään varmuutta tuleeko se toteutumaan. Ideana olisi siis piirtää jokaiseen GNG- ja GDW- (ilmestyneet osat)  mangaan liittyen yksi kuva fanitaidetta jostain kohtauksesta, jonka koen merkittäväksi. Esim. ensimmäisestä pokkarista sopiva aihe olisi vaikka Ginin syntymä, kakkosesta Johnin ja Ginin ensitapaaminen, kolmannesta Ginin ja Rikin lauman kohtaaminen ja niin pois päin. Vaikka piirtäisinkin vain yhden kuvan per kuukausi, se tietäisi minulle rutkasti lisähommia koska piirrän muutenkin paljon sarjakuvaprojektieni lisäksi. Ja kun ajattelee mangojen määrää, GNG:stä 18 ja GDW:stä 60, se vaikuttaa todella suurelta määrältä jos aikoo piirtää noista jokaisesta erillisen kuvan. Ja ennen kaikkea projektin tekemiseen menisi vuosia jos en nyt tule spurttailemaan ja piirtämään kuvia tiheää tahtia.
Suunnitelmissa olisi myös joidenkin figuurien kustomointi; vanhat figuurit joilla en enää tee mitään voi maalata ja kustomoida näyttämään Gingasta tutuilta hahmoilta. Tässä lista hahmoista jotka aion toteuttaa:
 ~Kaito/Kite
~Kogan shinobi tai Tesshin
~Lector
~Thunder
~ja joku hahmo jota en ole vielä päättänyt

Siinä nyt tämänhetkiset kuulumiset, tästä tuli pitempi bloggaus kuin luulin mutta sainpahan nyt sentään blogin pois horroksesta.

PS. Toivepostauksia saa ehdotella! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti