torstai 10. lokakuuta 2013

Arvostelu: Weed 24

Sisältää broil- siis spoilereita!

Voitte arvata kuka unohti kokonaan uuden Weedin ilmestymisen ja muisti sen vasta msVuoniksen puhuvan asiasta. *köh köh* Juoksin keskiviikkona heti soittitunnin jälkeen lähimmälle R kioskille ja nappasin mangan hyllystä. Samaan hyllyyn oltiin tungettu kolme mangaa päällekkäin, minkä takia piti melkein kiskoa Weed pokkari pois hyllystä. Ehdin lukea sen vasta tänään koska eilen en vaan yksinkertaisesti ehtinyt.

               Sori kuvien kehnosta laadusta, en uskaltanut tunkea mangaa skanneriin

Kannesta kirjoitettiin taas negatiivista palautetta, mikä johtuu lähinnä siitä että tausta on sama kuin edellisessä osassa. Se toimii kyllä, mutta se on otettu minun makuuni vähän huonosta kulmasta.

Tässä osassa tapahtui melko paljon kaikkea ja juoni kulki nopeaa tempoa eteenpäin.
Alussa nähtiin Kyoshiron ja Tôbein taistelu. Taistelu oli mieleenkintoista luettavaa ja kerrankin tunteet tarttuivat lukijaan. Toubeen kuoleman nyt osasi ennakoida animen avulla, mutta se kosketti silti. Kamakirin joutkot poistuvat taistelutantereelta kohdassa jota ei nähdä, joten se saa Tôbeen taistelun tuntuvan loppuvan vähän seinään. Weed ja muut löytävät tiensä Töbeen luo, kun taistelu on jo päättynyt.
 
 
Viimeisiksi sanoiksi tosan sanat olivat mahtavat, ja niistä huokuu tahdonvoima ja Oun soturin moraali. "En...halunnut...kaatua...niiden nähden...aion kuolla jaloillani...ylpeyteni...ei anna myöten kaatua...en sorru...näytän niille...että vaikka ruumis voi kuolla...oikeuden henki jatkaa elämäänsä" Ja tuo viimeisen toiveen toteuttaminen...all the feels ;_;
Kyoshiron oma kamppailu oli jännittävä. Kohtauksessa jossa Kyoshiro yrittää tulla Takeshin avuksi ja joku koirista tarttuu Kyoshiron jalkaan, tunnelma muuttuu epätoivoiseksi. Itse ehdin jo oikeasti luulla, että Takeshi kuoli. GDW:stä tulisi enemmän tunteitä herättävä jos siinä olisi enemmän ahdistavia kohtauksia ja siinä kuolisi enemmän hyviksiä. Pitkästä aikaa nähdään lisää Akamen shinobitaitoja,  tällä kertaa elvyytystä.
Sniper nähtiin jälleen, vaivaisen viiden sivun ajan. Sniperin comeback on ok, mutta sitä voisis näkyä vähän enemmän. Näkemykseni Sniperistä on muuttunut Gingan aikana. GNG:ssä Sniper oli ihan perus pahis, ja GDW:n alkupuolella oli ihan jännää nähdä Sniper. Viimeisen kolmen osan aikana kuitenkin Sniper on muuttunut jotenkin pelottavaksi,  kasvoinen kaikkineen. Saa nähdä missä vaiheessa tämä suorittaa revanssinsa. Mielestäni olisi mahtavaa nähdä Ginin ja Sniperin välinen taistelu, jossa tilit selvitettäisiin lopullisesti. Gin putkahti vihdoinkin tarinaan kunnolla mukaan pienen tauon jälkeen. Pelkkä Ginin näkeminen herättää toivoa. Näyttäisi myös siltä, että Mukku liittyisi Ouun riveihin ja Ouu saisi muutenkin vahvistuksia.
Hoo, Gin alkaa  muistuttaa entistä enemmän Rikiä!
Burugen ja Ouun kohtaaminen oli kieltämättä mielenkiintoista luettavaa. Aloin pitää entistä enemmän  Burugesta, ja sain tästä ihan uuden kuvan. Jäin vain miettimään millainen lopputaistelusta tulee, kun Buruge ei ole enää Hougenin riveissä. Hougenista puheen ollen:
Näen Hougenilla ensimmäisen kerran tuon 'jyskyttävän suonen' ^^
Gajoun räjäytys myös lähestyy, ja se ainakin jännittää minua. Weed kertoi Hougenin joukoille, että se aiotaan räjäyttää, ja toivon itse että Hougen ottaa viestin vain ansana, eikä lähde pois Gajoulta. Hougenin joukot harvenesivat eikä pyhä paikka tuhoutuisi ihan turhaan.
Tämä manga loppui ihan hyvään kohtaan, jään odottamaan seuraavaa osaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti