perjantai 18. lokakuuta 2013

Valkoisten koirien kerho

Fanit ovat valittaneet, että kaikki Gingan valkoiset hahmot näyttävät aivan samalta. Vai näyttävätkö?
Tällä kertaa suurennuslasin alla ovat siis valkoiset koirahahmot, ja näiden eroavaisuudet.
Ehei ehei, en tehnyt tätä postausta 'suoristaakseni' muiden väitteet tai mielipiteet, idea vain lähti tähän postaukseen muiden kommenteista.


Akame                                      

Akame, ihan perusvalkoinen koira jolla ei ole mitään merkintöjä, tulee ehkä ensimmäisenä mieleen näistä hahmoista. Kaikki eivät ole välttämättä ajatelleet tätä, mutta merkintöjen ja turkkien värien lisäksi yksi tapa erottaa hahmot toisistaan ovat niiden kasvonpiirteet. Akamella nämä piirteet ovat aika selkeät, sillä on aina vakava katse ja myös 'suora' kuono, jota esim. Johnilla ei ole.

Tuomio: Akame voidaan erottaa muista hahmoista ilmeensä ja kasvojensa avulla. Myös animessa Akame on väritetty vähän sinertäväksi ensimmäisissä jaksoissa, joissa tämä esiintyi.



Igan shinobit


Akamen alaiset, kaikki valkoisia. Nopealla silmäyksellä kaikki näyttävät samalta, mutta joillakin hahmoilla on pieniä merkintöjä, esim. Jinnailla on mustat alueet silmien ympärillä.  Hayaton erottaa muista hahmoista ilmeensä ja vähän pienempienn korvien avulla. Kirikaze näyttää mangassa ihan samalta kuin Akame, mutta animessa tällä on kaksi vaaleaa pallokuviota otsassa. Tsukikagella on animessa ruskeat silmät.

Tuomio: nimetyt Igan shinobit ovat erotettavissa, kunhan katsoo tarkasti.


Yamabuki

Rikin emo. Yamabuki muistuttaa hyvin paljon Sakuraa, mutta Yamabukilla on kaulapanta.
Sain joskus sellaisen hassun kuvan, että Yamabuki olisi kooltaan Sakuraa pienempi ^^' Näin ei kuitenkaan taida olla.

Tuomio: Yamabuki on erotettavissa.






Toinen Ginin veljistä/siskoista

Tämä hahmohan nähdään vain GNG:n alkupuolella, ja se nähtiin vain pentuna. Kasvonpiirteiltään tämä hahmo muistuttaa aika paljon Giniä ainakin animessa, onhan se samasta pentueesta. Tällä hahmolla nähtiin myös kaulapanta, ja animessa se on väritetty Akamen tapaan vähän sinertäväksi joissain kohtauksissa.

Tuomio: Hahmo on erotettavista lähinnä siksi, että se nähdään vain pentuna sarjan aikana.




Sakura

Akamen tapaan Sakuralla ei ole mitään merkintöjä tai kaulapantaa. Sakuran kasvonpiirteet ovat lähes identtiset Yamabukin kanssa, mutta animessa Sakuran silmät ovat ruskeat. Sakuran lempeän ilmeen takia sen voi kuitenkin erottaa Akamesta.

Tuomio: Sakuran erottaa loppujen lopuksi aivan helposti muista hahmoista.






Kyoshiro Shirogane

Kyoshiro, tuo pieni natianen. Jos valkoiset hahmot laitettaisiin vierekkäin samaan kuvaan, niin Kyo erottuisi ensinnäkin pienen koonsa takia. GDW:n alussahan tämä oli hyvin pieni. Ehkä paras Kyoshiron tuntomerkki on sen arvet, joita onkin lukuisia. Kyoshirolla on myös 'ripset' ainakin mangassa.

Tuomio: Kyoshiron erottaa muista valkoisista hahmoista ilman ongelmia.






Koyuki (GDW)

Koyukilla on hyvin paljon yhdennäköisyyttä Yamabukin kanssa. Molemmilla on kaulapannat, mutta Koyukin panta on punainen, toisin kuin Yamabukilla. Koyuki on myös aika tyttömäinen hahmo, ja sarjaan mukaan putkahtaessaan se on samaa ikäluokkaa Weedin kanssa, eli aika nuori.

Tuomio: Koyuki voidaan erottaa Yamabukista.





Mukku


Mukun turkki on hyvin pörheä, mikä on sen paras tuntomerkki. Kaulapanta löytyy myös, ainakin yhdessä vaiheessa.

Tuomio: Erottavissa helposti.







Kotetsu

Koyukin veli. Ei sen kummempia merkintöjä, mutta tällä hahmolla on sininen kaulapanta. Myöhemmin sarjan aikana Kotetsu saa haavoja, ja tämä menettää häntänsä. Eli erotettavissa parhaiten töpöhäntänsä avulla.

Tuomio: Erotettavissa erotettavissa.






Yuki

Rikin lapsenlapsi Anju to Jiromarussa. Hahmo on naaras, mutta sille ei ole piirretty ripsiä, kuten muille nartuille mikä on hyvin poikkeuksellista. Kyseessä on kuitenkin Yoshihiron tyyli. Se myös menettää toisen takajalkansa kiskoessaan itsensä pois kiven alta.

Tuomio: Yukin erikoinen mutta hyvä tuntomerkki on, että se ei ole yhtään naisellinen naaras.





Koyuki (GDATJ)

Yksi Yukin pennuista. Naaraspentu, joka nähdään pelkästään pentuna lukuun ottamatta mangan viimeistä kohtausta. Ilman kasvonpiirteitä Koyuki olisi lähes identtinen Ginin toisen siskon/veljen kanssa; yksi tapa erottaa nämä hahmot on se, että Koyukin korvat ovat vielä vähän lurpat, ja ne osoittavat vähän eri suuntiin. Koyukin posket ovat myös vähän pörröiset.

Tuomio: Koyuki voidaan erottaa muista hahmoista, vaikka se onkin ehkä vähän vaivalloista.

Ref (NINU)

Ref nähdään Suomelle omistetussa lyhyt tarinassa, joka julkaistiin Business Jumpissa. Kasvonpiirteiltään Ref muistuttaa ihmeen paljon Yukia, mutta sen turkissa on likatahroja, eikä sillä ole kaulapantaa.

Tuomio: Ref voidaan erottaa muista hahmoista, vaikka se onkin kiinni aika pienestä.




Kommentoikaa, jos unohdin jonkun hahmon! Sori pitkästä postauksesta =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti