maanantai 8. syyskuuta 2014

Blogin 1v synttärit

Ohhoh, Ouun uumenissa täyttää tänään vuoden. Aika on kieltämättä vierähtänyt nopeasti, täytyy sanoa. Täytyy myös myöntää se, että en ole saanut paljoa sinä aikana aikaiseksi :,)

Blogin perustaminen oli loppujen lopuksi ihan kiva idea, mietin pitkään vuosi sitten että aloitanko sitä vai en. Vuosi hurahti, ja tässä sitä nyt ollaan. Blogin kirjoittamisessa on hyvät ja huonot puolensa. Paineet siitä, ehdinkö pitää blogia aktiivisena kun uurastan samaan aikaan koulun, sellon soiton, piirtämisen, lukemisen, valokuvauksen ja neljän sarjakuvaprojektin kanssa, ovat olleet välillä aika suuret. Joskus on ollut  sellaisia kausia, etten ole päivittänyt kuin ehkä viisi kertaa kuussa, toisinaan päivityksiä on voinut tulla melkein yli kymmenenkin. Bloggaus on kuitenkin kiva harrastus, ja olen iloinen siitä että ryhdyin tähän.

Aktiivisuudesta puheen ollen, olen nyt vihdoinkin ottamassa kiinni alkuperäistä julkaisutahtia, eli vähintään kerran viikossa. Uusia postauksia on nyt parin viikon ajan ilmestynyt joka maanantai, ja niin yritän jatkaa jatkossakin.

Hyviä puolia Ouun uumenissa- blogin pitämisessä ovat olleet ainakin ne, että olen kehittynyt kirjoittajana ja että olen oppinut pohtimaan asioita syvällisemmin. Ensimmäiset tekstini olivat kamalaa kuraa, ja melkein hävittää lukea niitä näin jälkikäteen.
Blogin kirjoitus on myös tehnyt minusta fanina ehkä vähän omistautuvamman, Ginga on minulle iso juttu mutta välillä se tuntuu unohtuvan. Blogin muodossa pidän tämän fandomin lähellä sydäntä ja aina mielessä.
Gingablogeja on nykyään paljon, ja voin sanoa hypänneeni mukaan massajunaan. *tuut tuut*
Toivon että blogini erottuisi edes jotenkin joukosta, itselläni ainakin menevät joskus tietyt blogit sekaisin samankaltaisen ulkoasun tai nimen takia.
Toivon blogille myös pitkää ikää!

4 kommenttia: