sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Tracon 9

Huh huh, sitten olisi taas yksi con  takana. Tracon yksi lemppareistani, johtuen myös siitä että ensimmäinen con jossa olen koskaan ollut oli Tracon 6, jossa Takahashi vieraili.
Kaverini msVuonis ja Cicide76536 olivat luonani yötä niin kuin edelliselläkin kerralla. Menimme Tampereelle junalla, ja olimme conissa vain yhden päivän. Hämmennys alkoi siitä, kun menimme noutamaan rannekkeita. Cicide oli nähnyt edellisenä yönä unta, että lauantain rannekkeet olisivat vaalean sinisiä. Ja ne muuten olivat vaalean sinisä. Porukassamme on siis selvännäkijöitä. Porukkaamme liittyi myös Lowo ja ystävämme Linnea. Törmäsimme myös Noksuun, mikä oli mukava yllätys. Conpäivä meni aivan mainiosti.

Siinä ostoksia:
 

                                                                Kaksi Recelin gng- printtiä



Spottasin Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n pöydän, ja totta kai kävin sielläkin. Olen todella iloinen, että sain ostettua molemmat Tähdenlento- lehdet. En ole ry.n jäsen, joten olen tyytyväinen että pystyin ostamaan lehdet conista pitkän kuolaamisen jälkeen. Mukana tuli myös Isiksen tekemä juliste. Mieleni tekisi esitellä näitä blogissa tarkemmin, se jää nähtäväksi.
Hukkanaaman fanmade Weed- avaimenperä.
 
Sitten loput ei-ginga ostokset:
Ostin Hukkanaamalta avaimenperän ja printin, molemmat liittyvät hänen tekemäänsä Pahantekijä- sarjakuvaan jota luen.
Kaksi Lhuinin printtiä. Valokuva ei juuri tee oikeutta kuvien laadulle.
Oikealla on Berneriltä ostettu Amaterasu- kirjanmerkki. Vasemmalla on itse tekemäni badge, jota käytin conissa. Flamewolf The White on nimeni netissä, ja tuollainen nimilappu auttaa ihmisä tunnistamaan minut. Etualalla on Berneriltä tilaamani avaimenperä fursonastani. Roikotin sitä olkalaukustani, ja kaksi ihmistä joita en ollut koskaan ennen nähnyt oikeassa elämässä tunnistivat minut nimilapun ja tuon avaimenperän avulla. Niistä oli siis hyötyäkin =)
Ostin Taaville myös kaverin. Nimesimme tämän toisen Alpacassoni Ilmari Jarmo Jyrkiksi :,)
Nyt minulla on jo kaksi conalpakkaa, pitää alkaa valita että kumpaa alpakkaa pitää mukana missäkin conissa. Kun olimme lähdössä illalla takaisin juna-asemalle otimme vielä pari kuvaa hienoista cosseista Tamperetalon pihalla. Vieressämme oli pikkutyttö isänsä kanssa, he olivat varmaan tulleet katsomaan tapahtumaa. Huomasin että tyttö oli huomannut Ilmarin ja katseli sitä. Ojensin sen tytölle, ja hän halasi ja silitteli Ilmaria. En oikeastaan pidä lapsista sen erityisemmin, mutta sen muksun hymy sulatti sydämeni C,:
Piriorjs- sarjakuvan sain kaupanpäällisiksi ostaessani printit Receliltä. Luimme sen junamatkalla, se oli aika hauska. Löysin pitkän etsinnän jälkeen ihan oikean Death Note- muistikirjan. Kirja ei ole vain tyhjä vihko, vaan se sisältää Death Noten käyttöohjeet ja kaikki nimet  jotka Light siihen sarjassa kirjoitti. Ostin kaksi Darren Shan- mangaa jotka minulta puuttuivat välistä. Omoin pöydältä lähti mukaan metallinen Assassin's Creed-avaimenperä.
Olen jo pitkään suunnitellut ostavani cyberlasit. Steampunkin suurena ystävänä ajattelin lisätä sellaiset pieneksi lisäksi fursonani ns. anthromuotoon, koska tällä on musta silinterihattu jonka päälle nämä kakkulat sopivat täydellisesti. Nyt tämänkin esineen voi yliviivata toivelistaltani.
Siinä vielä conin ohjelmakartta ja ranneke.
 
Siinä vielä saalis koko komeudessaan.
 
 

2 kommenttia:

  1. Liput myytiin kieltämättä ihmeen nopeasti. Toivottavasti pääset mukaan ensi kerralla :)
    Kiitoksia ^^
    Nuo alpakat ovat eräänlaisia kawai-tyyppisiä pehmoleluja, ei niiden olemassaololla taida olla sen erikoisempaa syytä. Nykyään niiden suosio on kasvanut ja kanniskelen itse omiani coneissa vähän kuin maskotteina ja tuntomerkkinä.
    Tajusin juuri kuinka paljon kirjoitusvirheitä kirjoittamani postaus sisältää...

    VastaaPoista
  2. Alpakat ovat kieltämättä aika hauskoja :,)

    VastaaPoista