perjantai 20. joulukuuta 2013

20. Luukku

Pahoittelen sitä että en ole kirjoittanut postauksia koska en ole ehtinyt. Vielä viimeisellä viikolla ennen joulua oli ties mitä kokeita ja menoja.

Tämän luukun aihe:

Suosikkipahikset

Akakabuto
Monet fanit ovat kertoneet pelkäävänsä tätä ihmissyöjänallea lapsena, ja Akakabuton todellakin voi myöntää pelottavaksi viholliseksi. Akakabuto ei käytännössä puhu sarjan aikana, ja  se on arvaamaton.

Kurojaki

Kurojaki on fanien keskuudessa melko suosittu hahmo. Omiin suosikkeihini se ei kuulu, mutta vihollishahmona Kurojaki on omaan mieleeni. Niin härski kuin kannibaali shinobi- koira voi olla, Kurojaki osoittaa myös kiintymystä pojalleen. Tehtävälle omistautumistakaan ei sovi unohtaa; Kurojakihan hyppäsi liekkeihin.

Batto
Batto on mangassa ja animessa ihan erilainen persoona, mikä tuli mangan kautta ilmi ja itse en tiedä, kumpi on parempi 'versio' Battosta. Animessa Batto on ihan perus hyvä vihollinen tuon kykynsä, mielen silmien, avulla. Vaikka luonne ei välttämättä ole muuttunut kauheasti verrattaessa animea mangaan, Battosta huokuu silti íhan eri persoonan moraali kuin mangassa. Mielestäni Batto on silti ihan yhtä hyvä niin mangassa kuin animessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti