lauantai 7. joulukuuta 2013

7. Luukku

Parhaat OSTit (GNG)
Nämä eivät tule missään paremmuusjärjestyksessä, enkä ottanut mukaan tunnareita.

Shouri no Uta
'Voiton laulu' suomeksi. Tästä tulee juuri sellainen tunnelma kuin ostin nimikin sanoo.

Fighters
Tämä taitaa soida koko animen aikana vain kerran, kohtauksessa jossa Gin ja John juoksevat kohti kotia Rikin lauman tapaamisen jälkeen.
 
Call of the Wild
Ihan mahtava, tätä kuunnellessa tulee sellainen sankarimeininki-fiilis. Soi ainakin kohdassa jossa Gin menee kuiluun pelastamaan Daisukea. PId'n siitä miten GNG:n OSTit ollaan oikeasti soitettu, ja orkesteri on tehnyt töitä niiden eteen.
Across the Sea
Kaikkien action-tyylisten OSTien väliin on ihan kivaa vaihtelua saada tällainen rauhallinen ja rentouttava OST. Kun sitä kuuntelee niin siitä saa hyvän kuvan merestä ja kuinka Gin ja muut tähyilevät kaukaisuuteen~


                                
Welcome to Shikoku
Tunnelmallinen OST tämäkin,  kuvaa hyvin tunnelmaa kun mennään innokkaina johonkin ihan uuteen paikkaan, eikä oikein tiedetä vielä mitä on edessä.


Siinä kai kaikki, tai paremmin sanottuna omat lempparini GNG:n OSTeista. Tähän loppuun vähän extraa:
Kun selaisin osteja ja mietiskelin mitä tänne ottaisin, törmäsin OSTiin jota en ole tainnut kuulla aikaisemmin (en ole varma)
Yoake no Yumeoibtio
Oikeesti ei vitsi kuinka nätti ._. Harvinaista tässä on kanssa se, että laulaja on nainen eikä mies. En ole muistaakseni kuullut tätä OSTia edes animessa.

Ja loppuun fandomin ihmeitä: fnotte- nimimerkkiä käyttävä fani on tehnyt miksatun version Call of the Wildistä, Sorrowista ja GNG:n tunnarista laittamalla ne kaikki samaan kappaleeseen ja soveltamalla vähän. Tulos on tämä:

Siis ihan mahtava! Fnotte- herra on käsittääkseni tehnyt koko biisin itse.
 
Seuraavaksi olisi vuorossa parhaat GDW OSTit, huomenna jatkuu =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti