maanantai 23. joulukuuta 2013

23. Luukku

                             Takakansitekstit kuntoon

Tähän alkuun ajattelin näyttää pienen työni tuloksen; piirtelin huvikseni edellisyönä pari suttua Weedistä. Tein molemmat mallista ihan vain huvin vuoksi, en jäljitelläkseni Studio DEENin kädenjälkeä.

Olen aika tyytyväinen tuohon ylempään, alempi on melko hutaistu.
Sitten itse asiaan.

GNG suomidubattu DVD 1
"Japanin erämaissa ihmiset elävät vaarallisen lähellä Grizzly-karhuja, joten hyvinkoulutetut metsästyskoirat joutuvat usein suojelemaan isäntiään."
Tuo Grizzly-karhut pisti heti silmään. Eivät GNG:n karhut ole Grizzly-, eli harmaakarhuja vaan sepelkarhuja, lukuun ottamatta Kesakagea ja harppuunakarhua.

DVD 2
"Hopeanuoli ja Daisuki-poika ovat julmassa taistelussa Akakabutoa vastaan, mutta Daisuki hermostuu eikä uskalla ampua karhua."
Daisuken nimen kirjoitusmuoto on väärä. Daisukesta ollaan kuultu ties mitä muunnoksia vanhempien GNG VHSien kansissa.

DVD 4
"Sarjan viimeisessä osassa Hopeanuoli ystävineen on joutunut ansaan. He ovat jääneet loukkuun vuorten ympäröimän järven rannalle, ja ainoata pakotietä vartioi Akakabuto. Katso pelastuvatko he sieltä!"
Hävetti lukea tätä. Lopputaistelusta ei mainittu mitään, eikä tuo teksti liity tähän episodiin mitenkään. Mitään vuorten ympäröimää järveä ei edes esiinny missään vaiheessa sarjaa, enkä tajua mistä tämä takakansiteksti ollaan oikein revitty.

GDW 1
"Weedillä ja GB:llä on edessään mm. väkivaltaisen ja vahvan taistelukoiran kohtaaminen sekä emokoiran auttaminen, jonka pentu on julman koiralauman kynsissä."
Tämä 'taistelukoira' ei ole suinkaan taistelukoira vaan vahtikoira joka sattuu olemaan rodultaan tosa inu. Tuo emokoira- juttu on periaatteessa ihan  oikein, mutta animessa Lennyä ei esiinny.

GDW 2
"Weed ja hänen ystävänsä pääsevät ulos sortuneen vuoren sisältä, mutta armoton taistelu raivokasta ja ylivoimaista Deadly Weapon- koiraa vastaan on vasta aluillaan."
Kyseessä ei ollut vuori vaan Gajou, ja sekin sortui vain osittain alueelta jolla taistelua käytiin. Kaiken lisäksi Weed oli yksin Gajoun sisällä, lukuunottamatta Northia jonka P4 tappoi.
Deadly Weapon- nimessä ei varsinaiseti ole mitään väärää, mutta sitä nimeä ei mainita missään virallisesti enkä tiedä miksi sitä käytetään.
"Myös Daisuke etsii lannistumatta Weediä ja muita koiria, kantaen huolta näiden kunnosta."
Sama juttu kuin Lennyn kanssa, Daisukea ei edes vilahda animessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti